Jotain hyvää tapahtuu ja heti rupee pelkää koska tulee taas joku huono juttu. Pitäisi osata nauttia siitä että jotain hyvääkin tapahtuu. 

Ekana tuli ilmariselta vihdoin päätös, et kuntoutustukea myönnetään vielä elokuun loppuun. Summa on pieni. Mutta tietää että joka kk saa vuokran maksettua. Sekin on jotain. Ja voi taas pari kk sitten hengähtää toimentulon osalta.

Sitten kipupolilta soitettiin että mull katottaisiin nyt sit aikaa sakraalipuudutukseen. Jännittää kyllä kauheasti. Mulla se kuulemma laitetaan vissiin ehkä vain kerran tukemaan fysioterapia harjoittelua. Ja jos vaste on hyvä niin sitten se tukee myös päätöstä siinä jos mietitään kipustimulaattoria.

Lisäksi pääsin vielä semmoiseen terveysaseman vastuu rinkiin johon kuuluu sairaanhoitajaa,psykokiatrian puolen hoitajaa,fysioterapiaa,suuhygienistia jne. Hoitaja kuulosti vielä tosi mukavalta niin on kyll nyt hyvä mieli. Tietää että sitten kun kipupolin käynnit loppuu niin siellä hoidetaan mua.

Mut jos ei jotain hyvää niin ei jotain huonoa ;) Kauhea flunssa iskenyt, viikolla kävin taas kyllä siskon tyttöä hoitamassa, se kun on kyllä niin ihana <3 Kysymyksissä kuului mitä tarkoittaa rap musiikki, tai mitä on hauska mieli <3

eilen ja tänään sit lepäilly ja huomenna varmaan lääkäriin. ois hyvä saada ittensä kuntoon kun torstaina on lähtö veikan luokse. tässä taas vähä tekstiä, jos joku käy lukemassa niin jättäkää ihmeessä kommentiikin.