Täällä taas.

Tulinhan jo viikko sitten kotia, mutta en vaan ole jaksanut kirjoitella.  Ahdistus kova , ja samaiten pääkipu. Ja se mistä johtuu on tietty epäselvää...argg. Ti minulla on taas kipupolilla lääkäri josko osais jotain lohduttavaa sanoa. Määräs mulle kyllä pahoinvointi lääkettä mutta ei se tietty päänsärky poista mutta oksennus tunnetta onneksi.

Matka meni ihan hyvin, Junassa meillä onneksi oli semmoinen neljän paikka niin sai paremmin jalkoja suoraksi koska hermokipu alkoi kyllä melkein samantein. Meitä ei ollu nyt siellä kun veikka ja sen 14v tyttö. Joten oli hieman rauhallisempaa, kateltii dvd.tä ja pelattiin, ja nyt kun siellä ei ollu sitä pikku poikaa niin kävin sitten tupakillakin. Pojan nähden kun en käy. Sekin helpotti oloa tietenkin. Kylhän veli saarnas siitä lopettamisesta, mutta sanoin et jos mulla on joku mikä hieman helpottaa oloa niin en nyt aio lopettaa. Joskus kyllä. Nyt menossa lääkkeiden vähennys. Ja tiedän. Syitä löytyy aina että miksei nyt, mutta en ota siitä nyt stressiä.

Yö meni jotenkuten mut olin ilmeisimmin kuorsannut taas aika kovaa, tietty kun mulla oli vielä flunssakin päällä.

Toisena päivänä mentiin moikkaa sitten tätä tädin pikkumiestäkin joka on nyt siis 5v. Ajattiin hakee poitsu äidiltään ja mentiin abc.lle kahville ja myöhemmin palokunnan talolle missä broidi on vpk.ssa ja tää pikku mies sai esitellä ylpeenä paloasemaa tädilleen. Oli kyllä ihanaa. Sitten vietii poitsu kotiin. ja mentiin broidin luokse ja pelailtii ja katottiin leffaa joka oli kyl aikas surkee jokaisen meidän mielestä ja saunottiinha me. Tää likka oli varmaa onnellinen kun sai viettää tämmöistä vähän aikuisempien iltoja ja ei ollu pikku mies vaatimassa siskoltaan huomiota =) Onhan niitä aina ikävä. Mutta kun siellä jotenkin aina joudun selitellä kipuani tai miksen pysty johonkin. Tuntuu välillä että ei oikein uskota että mua oikeaasti sattuu, La aamulla mut vietiin sit pysäkille ja alkoi bussimatka mikä nyt meni jotenkuten.

Kerkesin nyt sit viikolla käydä siinä omahoito suunnnitelmassa terveysasemalla mikä oli hienoa. Pälätettiin hoitsun kaa 1,5h kaikennäköstä ett' vaikuttaa siis et saadaan toimiva suhde aikaan. Samalla vaihdoin omalääkärin jne. Nyt keskityn kipupolin juttuihin mutta siellä kun loppuu niin hoitosuhde jatkuu sitten terveysasemalla tässä tämmöisessä oma ringissä. Jotain hyvää tapahtuu siis välillä =)

Tänään mun tykö on tulosssa 9.v kaverin tyttö yökylään. Meillä on aina kivaa <3 Ja onneksi tyttö jo niin iso et meil on varmasti ihan mukavaa aikaa yhdessä, ja saan kuitenkin samalla lepäiltyy. Huomen aamulla on tarkoitus mennä uimaan. eli siis vähän riehumaan lastenaltaaseen =)

Ja jee olen saanut ensimmäisen kommenttini =) thanx. vielä kun oppisin siihen vastaamaan =)